mandag den 21. januar 2013

Billeder på lærred


Jeg elsker den her ide!
Mig og mine søstre (kun på min fars side) fik taget disse billeder ved en fotograf.
Mig og min store søster fandt en masse inspiration til billederne på nettet.
Det var rigtig fedt. Billederne blev os ret gode, synes jeg selv! 
Så måtte få dem op på lærred.
Det kostede mig stort set ingenting!
Og det var så nemt.
Og resultatet er så meget bedre end forventet.
Så nu vil jeg lære dig det, hvis du os vil have dine ynglings billeder op på lærred.

Mine billeder er 11cm x random.
Heldigvis passede mine billeder godt nok på disse lærred, som jeg købte i søstrene grene.
De små er 10x10 og de store er vist nok 12x15 eller måske 16 :)
ihvertfald kom jeg kun af med omkring 72 kr for de 8 lærred. 
Og billederne har jeg fået fra www.Fujidirekte.dk
100 gratis billeder, så kom kun af med 39 kr for porto.

Og nu til måden...

Det skal du bruge:
- Sort maling
- Decoupage
- Billeder
- 2 Pensler
- De antal lærred du vil bruge
- saks eller hobby kniv + skærebræt

Start evt med at klippe eller skære billederne ud til den rigtige størrelse, måske er det slet ikke nødvendigt for dig, men det var det for mig.


Så skal du starte med at male kanterne og lidt på overfladen, hvis dine billeder ikke er stor nok til at dække helt ud til kanterne, hvilket mine billeder ikke var. 
Lad det så tørre.

Så kan du pensle decoupage limen på, og eftersom den bliver gennemsigtig smøre du den bar ud til alle kanter. Så du sikker på hjørnerne af billedet også sidder fast.

Så sætter du billedet på. Hvis der er lidt for meget lim under så kan det presses ud til siderne og tørres af med en serviet. Og pas på det ikke kommer på billedet. Da det ikke ser særlig pænt ud.
Jeg lagde billederne på hovedet mens de tørrede, så kanterne blev gode.

Hav en god dag!

Organising my nail polish!


Her er en tutorial til en flot og overskuelig måde at opbevare alle sine neglelakker. Synes det er rigtig smart og sødt. Så larmer det heller ikke når man vil finde en bestemt kl. 6 om morgenen, og ens roomie sover. :)


- Lim
- Saks
- Papir
- Hulmaskine
- Alle dine neglelakker


Neglelak en lille del af papiret. Og lad det tørre, jeg neglelakkede alle mine neglelakke på en konvolut. En god ide er at de neglelakker der kræver to omgange på neglene også får to gange på papiret, så får man det flotteste resultat! Når det er tør så klip lige op af det stykke du vil hulle.


Tag holderen af hulmaskinen, så kan du se hvor du huller papiret. Det her er måske noget i alle havde tænkt jer frem til. Det havde jeg ikke, så det var lidt besværligt for mig i starten, at prøve at se hvor hullet kom.


Der kan jeg se det lille stykke af papiret som jeg skal bruge. Og jeg vælger selvfølgelig et sted med masser af glimmer. Når jeg bruger denne på min negle giver jeg den ofte 4-5 omgange, så der kommer godt med glimmer. dette er os kun en weekend neglelak, for mit vedkommende. 
Så kommer jeg lim på den...


Og limer den oven på neglelakke. Så kan de stables i en kasse eller kurv eller hvad du vil opbevare dem i, jeg har en lille skokasse, fra nogle søde ballerinaer jeg lige har købt. Så jeg er sommerklar, på trods af de lede minus grader :) 

Jeg skal lige sige at dette er en ide jeg faldt over på pinterest engang da jeg begyndte at bruge det. kan ikke finde det nu. Da det var på min gamle bruger som jeg ikke kan logge ind på mere. Desværre.

Men håber du kan bruger tutorialen!
Hav en god dag. 
:)

Powered By Blogger