lørdag den 7. juni 2014

Fra dug til nederdel! :-)

Jeg er nærig.. Nærig på den måde hvor man ikke bruger mange penge på en ting, men en masse penge på en masse ting :-) Derfor køber jeg gerne duge eller bruger noget af mit gamle sengetøj da det er en billig løsning at skabe noget stadig fedt! I stedet for at købe 2 meter stof til 160kr og kun få en kjole. Når jeg endelig tager i stof og stil køber jeg kun det absolut billigste eller rester. Men jeg går ikke påkompromis med hvad jeg synes er flot. Vil senere skrive et indlæg om de kjoler jeg har syet og hvor meget de har kostet at lave.. Men nu til den her..
 

Selvom billedet ikke helt viser den rigtige farve vil jeg nu tage det med så man kan se det nemme snit. Det er en dug jeg har købt i genbrug til 10kr. Jeg besluttede mig for at sy noget ud afden da jeg er vild med farven. 


Her er det færdige resultat. Den er stor med masser af vide, jeg er helt vild med den. Kan dog ikke se den færdig og på grund af den store gravide mave.. :-) 

Jeg har selv lavet mønsteret, det er MEGET NEMT. 


Lægges til fold og klippes to gange. Jeg har lavet min 60cm lang, fordi jeg vil have den til at sidde oppe i taljen. Ellers anbefales den at laves kortere, eller at man skære lidt af viden. :-) Jeg syede bare et stykke eibkant for oven. Jeg fortrækker normalt bare et stykke bredt elestik. Men havde desværre ikke mere i går. Ribkanten giver et lidt anderleds look og mindre 'puf' foroven som er det jeg synes er det fede ved at bruge tyk elestik. 

Min nederdel er af fast stof så kunne jeg os have lavet ka ten i det samme stof og med lynlås i siden. Og hvis jeg havde brugt stog med god stretch, så havde jeg os brugt det for oven. :-) 

Håber at nogen kan bruge dette indlæg ;-) 



Powered By Blogger